Snart är den äntligen här

 
Solen skiner och det ger oss hopp inför sommaren. Och längtan så klart.
Längtan till varma soliga sommardagar fyllda med bad och fika. 
 
Tänk er att sitta på en stol på terassen på Ellens Café och blicka ut över havet med en kopp kaffe i handen.
När du är klar sätter du ner din kopp och tar några kliv i de gamla stentrapporna, som formats genom tiden, ner till det vackra inbjudande havet och tar dig ett dopp i det ljuvliga vattnet som ännu inte riktigt blivit så där sommarvarmt. Men solen värmer dig tillräckligt när du kliver upp på stegen igen och du känner dig uppfriskad. Du står där en stund och intar vyn och värmen. Du kanske till och med blundar en stund och tar in dofterna och ljuden.  Du är lite hungrig så du beställer en smörgås eller en våffla eller kanske till och med en lunch - och något gott att dricka. Ännu en gång sitter du på en stol på terassen och blickar ut över havet och njuter av solens varma strålar, den goda smaken i maten och den fantastiska utsikten och atmosfären som Ransvik har att erbjuda.
 
Du kanske inte ska bada på fredag...men du kan fika och njuta tills solen värmt upp vattnet så där alldeles lagom för att kunna ta det första doppet. Det där underbara första doppet som man minns hela sommaren och hela hösten. Det där första doppet som man längtar till när det är mars och snön ännu inte smält. 
 
Så åk till Ransvik. Köp en kopp kaffe. Sätt dig i solen och blunda och dröm dig bort till sommaren.
För snart är den äntligen här!
 

Långfredagen

Fredagen den 29 mars slår Ellens Café i Ransvik upp portarna för ännu en säsong med fika, kaffe, mat och dryck - och en av jordens mest fantastiska utsikter. Redan klockan 11.00 kan du komma och njuta!
Välkommen!
 
 
Öppettider 2013

Lågsäsong vår
29 mars - 21 juni
Lördagar, söndagar och helgdagar 11.00 - 17.00

 

För mer info se ransvik.se

 

 

Säsongspremiär!

Bloggen har vilat ett tag men nu är det dags igen för lite uppdateringar.
Dela gärna med er av bilder ni tagit i Ransvik.
Maila dem till [email protected] eller lägg din dem på Ellens Cafés Facebook-sida.

RSS 2.0